Metoda proiectului în sprijinul dezvoltării competenţelor secolului XX

luni, 20 iunie 2011

PRIMA PROBĂ

Aştept veşti despre felul cum v-aţi descurcat la română. Fiţi foarte atenţi şi la matematică!

4 comentarii:

Mariiia spunea...

In legatura cu exercitiul acela cu virgula...:( am citit in mai multe locuri ca izoleaza subst in V "bunica" , dar, dupa parerea mea,cum in orice scrisoare se pune virgula dupa "buna ziua" sau...cand te adresezi cuiva, nu neaparat folosind un apelativ("Buna ziua, ce faceti?") acea formula este tot izolata, nu mi se pare foarte corect...este posibil sa gresesc, dar, initial, am scris si eu ca desparte structura in V, iar apoi am sters...

argentinagherasim spunea...

Maria, răspunsul corect era cel referitor la construcţia în vocativ. În exemplul dat de tine, marca un raport de coordonare prin juxtapunere între două propoziţii. Nu ştiu cum ai fost notată. În cel mai rău caz, ai luat 2p din 6. Acum depinde de profesorul corector, care poate observa oscilaţia ta şi, raportându-se la calitatea lucrării per ansamblu, îţi poate acorda şi mai mult. ACUM, ASTA E... MERGI MAI DEPARTE...CHIAR NU VA FI O PROBLEMĂ PENTRU TINE..TOT DEOSEBITĂ RĂMÂI PENTRU MINE!

Mariiia spunea...

Eu am citit pe mai multe forumuri si am gasit si situatii in care se preciza corecta si aceasta alternativa...Am vazut si eu ce scrie pe barem si era trecut in paranteza de exemplu...Imi pare oarecum rau deoarece eu scrisesem aceasta rezolvare initial, dar un gand malefic m-a ispitit sa sterg cu capatul pixului meu cu guma....Apreciez ca ma sustineti, desi poate ca nu ar trebui, tinand cont ca am gresit fix ACUM, la un exercitiu care nu prezenta o mare dificultate!!!

ChivuAlexandru spunea...

Mda... la matematica... sincer nu am inteles vreo data aceasta materie desi am incercat sa o inteleg.... dar in viitor o sa ma straduiesc mai mult si poate voi afla ce se afla defapt in spatele cuvantului matematica... pe langa mult efort pe care trebuie sa il depui.

Trimiteți un comentariu