Metoda proiectului în sprijinul dezvoltării competenţelor secolului XX

luni, 6 iunie 2011

REVENIRE>>>

  • Am reapărut. Regret nespus că nu am fost la ultimele ore. Le vom recupera în săptămâna de pregătire. Până atunci, nu lăsaţi garda jos. MUNCĂ, ATENŢIE, CONCENTRARE!
  • Apropo, când vă "benchetuiţi"? Nu uitaţi că, la acestă primă ieşire a voastră în lume, trebuie să păstraţi măsura în tot ce veţi face. Doar emoţiile şi bunadispoziţie trebuie lăsate libere.

1 comentarii:

Catalina spunea...

Nu imi vine sa cred ca am ajuns aici.Parca asteptam acest moment, dar acum a disparut acea nerabdare de libertate, vacanta.Mai mult ca niciodata imi doresc sa ramanem nu neaparat in incita scolii cat impreuna, sa mai petrecem si alte momente alte ore ,rasete sa impartasim si alti ani impreuna..Vreau sa stiti ca in acesti 4 ani daca am reusit sa va cream momente de neplacere nu a fost cu intentie, si asa cum ati spus si dvs v-am ajuns la inima.. si chiar am fost o clasa speciala.Sper sa va aduceti aminte cu placere de toti acesti ani, eu una da.Acum la final nu mai conteaza acele momente de neintelegere ce au existat intre noi, momentan imi vin in minte amintiri si amintiri din ce in ce mai frumoase legate de clasa noastra care ma fac sa spun "Nu vreau sa plec:(!"..Va iubim, va iubesc mult! Pentru ca ne-ati facut oameni si ati avut rabdare cu noi!Am ajuns si la final....

Trimiteți un comentariu