Metoda proiectului în sprijinul dezvoltării competenţelor secolului XX

joi, 19 mai 2011

Şcoala 5, în top astăzi!

Citiţi ADEVĂRUL DE SEARĂ...!
Cred că v-aţi decuplat dela proiect... Greşeală fatală... Mai sunt atâtea ore de română... Credeţi că mă veţi putea privi în ochi LA PROXIMA ÎNTÂLNIRE?!
Încerc să comunic asertiv. Nu ştiu dacă reuşesc...
PENTRU ASERTIV, A SE CONSULTA DICŢIONARUL!
Apropo, citiţi " REDESCOPERIREA ORIGINALITĂŢII ...." , din MANAGE WIKI!

9 comentarii:

Călătorul spunea...

Bun venit in familia blogerilor!
Interesanta metoda educationala ai ales, ca sa nu mai vorbesc de utilitate. Din primul moment am aflat ceva ... despre mine. Totdeauna am fost asertiv fara sa stiu.
Te voi citi zilnic!

Catalina spunea...

Ne cerem scuze doamna profesoara pentru faptul ca ne-am lasat dusi de val, dar cu gandul la vacanta ce se apropie am cam uitat de sarcini. Va promitem ca rezultatul proiectului o sa fie mai mult decat bun, si veti fi incurajata sa incercati aceasta metoda si pe alte generatii. Eu una sunt mandra ca v-am avut ca profesoara, si imi pare rau ca va trebui cat de curand sa plecam de langa dumneavoastra...

argentinagherasim spunea...

Aşa mai da, copii. Aştept ultimele materiale. Intru imediat şi pe wiki. Vă salut cu drag şi dor.Luni avem, la clasă, evaluare intermediară, iar eu, ca formator, marţi.

Mariiia spunea...

Textuletele pentru film ce tema ar trebui sa aiba?Si...ce va contine evaluarea intermediara?

Unknown spunea...

Evaloare ? Luni ? .............

Unknown spunea...

intermediara , fara nota in catalog ?

Biyianca spunea...

Buna seara doamna profesoara....sper ca ati avut un weekend frumos...ati petrecut in familie sarbatorile,ne bucuram din suflet ca nu am murit ieri pe data de 21 mai si ca vom reusi sa teminam proiectul nostru :D si mai mult,sa le transmitem si generatiilor urmatoare frumusetea lucrului in echipa ,dorinta de perseverare , de intrajutorare.Va multumim ca ati reusit ca ora de romana sa nu mai fie , ca in alti ani o ora de care toti eram ingroziti, ,ci ati transformat-o intr'o o ora placuta tuturor, deschisa , in care fiecare sa isi poate spune punctul de vedere fara retinere ...va multumim pentru tot ce ati facut si faceti pentru noi , si pentru ca ati incercat prin mijloace placute si utile sa ne invatati sa devenim oameni adevarati..

Biyianca spunea...

Eu nu stiu cum sa imi schimb numele :d ajutati-ma va rog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maddii spunea...

Vine vacantaa, dar pana atunci, mai avem ceva romana de mancat pe paine :X

Trimiteți un comentariu